Despre noi

Sc. HERACLES IMOB SRL. Societate comerciala cu capital integral Romanesc, specializata in comercializarea materialelor de constructii s-a remarcat in ultimii ani pe piata romaneasca prin seriozitate si corectitudine promovand prin reteaua de siteuri proprie  la preturi actualizate permanent produse de constructii de calitate superioara.

Obiectivul nostru este de a asigura acoperire nationala pentru principalele materiale de constructii in acest scop Sc. HERACLES IMOB SRL. colaborand cu personal specializat pentru fiecare produs comercializat.

In acest moment societatea noastra comercializeaza otel beton in Municipiile Bucuresti si Campina .

Prin incheierea de contracte cu principalii producatori de materiale de constructii, autohtoni si importatori, ofera clientilor sai preturi competitive pentru toate produsele comercializate .

Sc. HERACLES IMOB  SRL comercializeaza urmatoarele produse cu acoperire pentru Municipiile Bucuresti si Campina .  : beton, agregate de balastiera, zgura rosie, marmura mozaic, caramida, fier beton, polistiren, rigips. fibre beton, plase sudate si cherestea.

Pana la sfarsitul anului 2016  societatea noastra va asigura acoperire nationala pentru toate produsele comercializate dar si manopera pentru lucrari civile si industriale, dezvolatand in acest sens relatii de colaborare cu principalele firme de constructii de Romania .

Toate produsele comercializate sunt insotite de declaratii de comformitate, certificate de calitate si de provenienta.