Întrebări și răspunsuri

1) Cum fac o comanda de fier beton?
Comanda la fier beton se cosidera ferma dupa contactarea unui reprezentant sau colaborator al Sc. HERACLES IMOB SRL. Impreuna cu acesta se stabilesc termenii si conditiile contractuale de livrare a fierului beton.
2) Fierul beton comercializat este de productie Romaneasca?
Sc. HERACLES IMOB SRL. are incheiate contracte de revanzare cu principalii producatori de fier beton din Romania dar si cu importatori de fier beton din Bulagaria, Turcia, Ucraina si Grecia. In cadrul contractului incheiat cu reprezentatii Sc. HERACLES IMOB SRL va fi specificata provenienta fier betonului comercializat.
3) Ce documente insotesc Fierul beton Comercializat
  • aviz de insotire a marfii
  • declaratie de comformitate
  • certificat de calitate
4) Transferul dreptului de proprietate a fierului beton
transferul dreptului de proprietate se face in momentul achitarii integrale a pretului.
5) Pot achita in avans si pastra in custodie fierul beton?
Plata in avans a fierului beton si pastrarea sa in custodia producatorului se poate face pentru o perioada de maxim 30 de zile de la achitare. Plata fierului se face pe baza facturii emise de Vanzator si a contractului semnat intre parti.
6) Fierul beton se poate comercializa si fasonat?
In functie de adresa de livrare puteti discuta cu reprezentantul Sc. HERACLES IMOB SRL, costurile pentru fasonarea fierului in functie de proiect. Societatea noastra are incheiate contracte de colaborare cu principalele fabrici de fasonat otel beton.
7) De ce sa cumpar prin intermediul siteului pret-fierbeton.ro
  • Prin incheierea de contracte direct cu producatori si importatori de fier beton, societatea noastra asigura preturi competitive la nivel National.
  • Scutesti timp si bani evitand vizita la depozite uzuale.
  • primesti consultanta de specialitate de la reprezentantul zonal care se deplaseaza la locatia de descarcare.
  • poti achizitiona tot pachetul de materiale comercializate de Sc. HERACLES IMOB  SRL cu un simplu apel telefonic catre reprezentantul zonal.