Fier beton 2014

Pret-fierbeton.ro , vine in intampinarea clientilor sai cu preturi comepetitive adaptate la situatia economica actuala si servicii profesionale . Pret-fierbeton.ro . comercializeaza fier beton Romanesc si Bulgaresc la cele mai bune preturi cu acoperiere in Bucuresti, Ilfov , Iasi si Cluj Napoca .In Bucuresti si Ilfov asiguram o cantitate de 300 tone de fier beton fasonat Roamanesc lunar si 200 plase sudate zilnic .

Incepand cu 01.02.2014 pret-firbeton.ro, comercializeaza fier beton la urmatoarele preturi :

Fier beton Bulgaria , bara 12 m : 2,69 ron/kg fara Tva

Fier beton Romania fasonat      :3.02 ron/kg fara Tva

Fier beton Romania , bara 12 m : 2,90 ron/kg fara Tva

Preturile sunt valabile pentru Bucuresti si Judetul Ilfov , cu transport inclus pentru minim 5 tone comandate, comenzile se efectueaza pe mail la office@preturibeton.ro. Multumim !

Produsele comercializate sunt insotite de certificate de comformitate Europene si respecta toate normele tehnologice in vigoare.

Publicat în Fără categorie |

Calcul fier beton fundatie

Exemplu de calcul pentru cat fier beton intra intrun metru cub de beton fundatie :

Precizam ca un mc de beton se transforma intr-o placa de beton de 10cm grosime si o suprafata de 10mp. In cele mai multe cazuri de calcul a fierului beton  in majoritatea constructiilor civile se foloseste intre 10 si 15 % fier beton fasonat pentru un metru cub de beton ,rezultand  ca intr-un mc de beton intra intre 10kg-15kg de fier beton fasonat ,incluzand etrierii .

In cazul constructiilor industriale ,gradul de armare se situeaza intre 20% si 25% .

Precizam ca aceste informatii sunt cu titlu informativ si recomandam sa se foloseasca cantitatea de fier beton precizata in proiectul de rezistenta .

Publicat în Fără categorie |

Pret-fierbeton.ro

Sc. HERACLES IMOB  SRL. lanseaza siteul pret-fierbeton.ro , portal ce are ca obiectiv sa devina principalul mijloc de promovare si comercializare la nivel national pentru fier beton. Prin inchierea de contracte de revanzare cu principalii producatorii de fier beton Romanesc dar si importatorii de fier beton din Bulgaria, Ucraina, si Rusia societatea noastra ofera preturi comepetitive la toate tipurile de otel beton.

Publicat în Fără categorie |